Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni
6 Mayıs 2024 | 18:48

Fakültemiz Endüstriyel Tasarım Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni 6 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.
Mimarlık Fakültesi Toplantı Salonunda düzenlenen takdim törenine Gazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Musa YILDIZ, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Önder AYDIN, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Ülkü DUMAN, Doç.Dr. Can GÜNGÖR, Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek AKBULUT, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Merve SARIŞIN COŞKUN, Dr. Öğr. Üyesi Murat ÖNDER, ENTAK Yönetim Kurulu Üyeleri Prof.Dr. Gülay HASDOĞAN, Dr. Öğretim Üyesi Aydın ÖZTOPRAK, Doç. Dr. Engin KAPKIN ve Endüstriyel Tasarım Bölümü öğretim elemanları katıldı.
Akreditasyon Belgesi, ENTAK Başkanı Prof.Dr. Gülay HASDOĞAN ve ETMK Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aydın ÖZTOPRAK tarafından Bölüm Başkanımıza takdim edildi.
Takdim Töreninin ardından Rektörümüz Prof.Dr. Musa YILDIZ Bölüm Başkanlığımızı ve öğretim elemanlarını tebrik ederek ENTAK Yönetim Kurulu Üyelerine, adlarına dikilen Fidan Sertifikalarını hediye etti.

tören resmi-1 tören resmi-1 tören resmi-1 tören resmi-1 tören resmi-1 tören resmi-1