Mimarlık Bölümü Atölye Düşle-Düşün tarafından “Next-Gen Architecture: Exploring AI in Architectural Design Workshop” Çalıştayı Gerçekleştirildi.
19 Mart 2024 | 10:34

Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Atölye Düşle Düşün Yürütüsücü Prof.Dr. Pınar Dinç Kalaycı’nın düzenlediği “Next-Gen Architecture: Exploring AI in Architectural Design Workshop” Çalıştayı 18.Mart 2024 günü 316 Nolu sınıfta gerçekleştirildi. Çalıştayda davetli konuşmacı Yüksek Mimar Alya Rahmoun  Yapay Zeka çağında mimarlık öğrencilerinin biçim yaratma süreçlerinde yapay zeka araçlarını etkin kullanmalarına yönelik uygulama bilgilerini aktardı. Birden çok yapay zeka aracının uygulamalı olarak denendiği çalıştay, Atölye Öğrencilerinin kendi çalışmaları önünde verdikleri fotoğraf sonrası başarı ile tamamlandı.

haber resimleri -1 haber resimleri -1 haber resimleri -1 haber resimleri -1 haber resimleri -1 haber resimleri -1