Mimarlık Bölümü Atölye Düşle-Düşün tarafından “Form Finding Bots Using AI Image Generation for Conceptual Architectural Design” Seminer ve Çalıştayı Gerçekleştirildi.
15 Mart 2024 | 11:53

Erasmus Hareketliligi kapsamında, Polonya Bialystok Üniversitesinden davetli öğretim üyesi Bartosz Sliwecki, yapay zeka ve mimarlıkta biçim üretme ortamları ile ilgili seminerini 14.03.2024 tarihinde Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Yükseliş Salonu’nda gerçekleştirdi. Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen seminerin ardından Atölye Düşle-Düşün öğrencilerinin katılımıyla yapay zeka araçlarından mimari tasarım süreçlerinde yararlanılması üzerine bir çalıştay gerçekleştirildi. 
Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Önder Aydın, Semineri veren öğretim üyesi Bartosz Sliwecki’ye sertifikasını verirken, seminer ve çalıştay düzenleyicisi Prof.Dr. Pınar Dinç Kalaycı desteklerinden ötürü Mimarlık Fakültesi Dekanımıza teşekkür ziyaretinde bulundu.

atölye düşle düşün-1 atölye düşle düşün-1 atölye düşle düşün-1 atölye düşle düşün-1 atölye düşle düşün-1 atölye düşle düşün-1
background image