Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı’na Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Katıldı
8 Mart 2024 | 13:46

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.  Fakültemiz Yükseliş Salonunda  gerçekleşen toplantıya  Dekanımız Prof. Dr. Önder Aydın, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ülkü Duman, Doç. Dr. Can Güngör, Fakülte Sekreterimiz Nazım Aksoy, akademik genel kurul üyeleri, bölüm başkanları ve yardımcıları ile akademisyenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Önder Aydın yaptı. Prof. Dr. Önder Aydın, Fakültemizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise yaptığı konuşmada, Fakültemizin Üniversitemizin önde gelen fakültelerinden biri olduğunu söyleyerek özverili çalışmalarından dolayı Fakültemiz öğretim elemanlarımıza teşekkür etti.

Fakültemizin akademik ve idari çalışmalarına, projelerine yönelik genel değerlendirmelerin yapıldığı Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda akademik biniş töreni gerçekleştirildi. Profesörlük unvanını alan Prof. Dr. Semra Arslan Selçuk, Prof. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin ve Prof. Dr. Fatma Erdoğanaras ile doçent unvanını alan Dr. Erman Aksoy ile Doç. Dr. Can Güngör ve Dr. Öğretim Üyesi unvanını alan Dr. Öğr. Üyesi Bengi Su Ertürkmen Aksoy ile Dr. Öğr. Üyesi N. Oya Memlük Çobanoğlu’na cübbeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından giydirildi.

Akademik Genel Kurul Toplantısının ardından bir toplantı daha gerçekleştirildi. Bu toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Önder Aydın, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ülkü Duman ile Doç. Dr. Can Güngör, Endüstriyel Tasarım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Dilek Akbulut, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bilge Armatlı Köroğlu, Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. İdil Ayçam, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ve Fakülte Sekreteri Nazım Aksoy katıldı. 

Toplantıdan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemizde incelemelerde bulundu. Dersliklerimizi, laboratuvarlarımızı gezen Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerle de sohbet etti. Öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a görüş ve önerilerini dile getirdiler. Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi Yönetimi olarak öğrencilere öncelik verdiklerini söyleyerek, öğrencilere başarılar diledi.

akademik kurul resimleri  2024-1 akademik kurul resimleri  2024-1 akademik kurul resimleri  2024-1 akademik kurul resimleri  2024-1 akademik kurul resimleri  2024-1 akademik kurul resimleri  2024-1 akademik kurul resimleri  2024-1
background image