Endüstriyel Tasarım Bölümümüz Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği işbirliği ile “Oluklu Mukavvadan Mobilya Tasarım Atölyesi” düzenledi
11 Ekim 2024 | 09:01

15. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Ödül Töreni Etkinlikleri kapsamında  Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü ve OMKO Orta Anadolu Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği iş birliği ile CerModern’de "Kartondan Mobilya Tasarımı" çalıştayı düzenledi. Prof. Dr. Dilek AKBULUT, Arş Gör Dr. Damla AKDAŞ ve Arş. Gör. Elif ULU TÜRKMAN yürütücülüğünde düzenlenen çalıştayda Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri oluklu mukavva malzemenin potansiyelini yaratıcı şekillerde ortaya koydukları oturma birimleri tasarlayıp ürettiler.

Etkinlik çerçevesinde kurulan bölüm standında ise ödül töreni katılımcılarına Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümünün tanıtımı yapıldı.

resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1