Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Fakültemizi Ziyaret Etti
19 Eylül 2024 | 17:16

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal Fakültemizi ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal ve Heyetini karşılayan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ülkü Duman, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Zeynep Aslı Gürel, Fakülte Sekreterimiz Nazım AKSOY Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Fakültemiz hakkında bilgilendirdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ünal, Türkiye'nin en başarılı Mimarlık Fakültelerinden biri olan Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin seçkin öğretim elemanlarına bağlı olan başarılarını yakından takip ettiğini belirterek bu başarılara yenilerinin ekleneceğine olan inancını dile getirdi.

Ziyaretin devamında Fakülteyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, akademik ve idari personelimizle sohbet etti.

resimler-1 resimler-1