TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında Kabul Alan Projelerin danışmanları ile Teşekkür ve Değerlendirme Toplantısı
12 Temmuz 2024 | 16:18

12.07.2024 tarihinde Mimarlık Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, TÜBİTAK  2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Güz 2023 dönemi başvurularında kabul edilen proje ekiplerinin danışmanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi. Ayrıca projeleri yürüten öğrencilerimizin teşekkür belgelerinin dağıtımına da başlandı.

Danışman öğretim üyeleri ile gerçekleştirilen teşekkür ve değerlendirme toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Önder AYDIN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Can GÜNGÖR, Fakülte Sekreteri Nazım AKSOY katıldı. Toplantıda sürmekte olan projeler ile ilgili gelişmeler paylaşılıp; kazanılan deneyimler ışığında üretilen öneriler, danışman öğretim üyeleri tarafından Dekanlığımıza aktarıldı.

resim-1 resim-1
Diğer Haberler

Fakültemiz Mimarlık Bölümü Erasmus Koordinatörlüğü 17.11.2025 tarihinde 12:00-13:00 arasında çevrimiçi olarak “ERASMUS+ Deneyim Paylaşımı Etkinlikler Dizisi”nin dördüncüsünü gerçekleştirmiştir.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü atölyelerinden AtölyeDüşleDüşün, geçmiş dönemler yari-zamanli öğretim görevlilerinden Y. Mim. Bolkar Açıkkol ile "Designing for the Final Frontier: Accelerating Aerospace Research with Architecture" başlıklı seminer gerçekleştirmiştir.

Fakültemiz Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun Demirel,  İller Bankası Genel Müdürlüğü, Eğitim Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik ve Yangından Korunum Mimari Eğitimi”ni vermiştir

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü atölyelerinden Atölye 3 – Atölye Düşle Düşün ve uluslararası The Emotionalists grubunun ortak etkinlik serisinin ilk buluşması olarak, Noero Schwalbach Architects (Cape Town) ortağı ve SACAP ile CIFA üyesi mimar Evandro Schwalbach “Beyond Functionality: Poetics of the Everyday” başlıklı sunuş gerçekleştirmiştir.

“Görünmez Sahneler: Yapay Zeka ile Mimariyi Zenginleştirmek” başlıklı bu sergi, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi AtölyeDüşleDüşün öğrencilerinin 13-16 Ekim 2025 tarihinde aynı başlıklı çalıştayı kapsamında düzenlenmiştir. 

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin katılımına açık olan çalıştay 15.10.2025 tarihinde saat 11:30'da Yükseliş Salonunda Bölüm Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Pınar Dinç Kalaycı’nın açılış konuşması ile başlamıştır.

background image