TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında Kabul Alan Projelerin danışmanları ile Teşekkür ve Değerlendirme Toplantısı
12 Temmuz 2024 | 16:18

12.07.2024 tarihinde Mimarlık Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, TÜBİTAK  2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Güz 2023 dönemi başvurularında kabul edilen proje ekiplerinin danışmanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi. Ayrıca projeleri yürüten öğrencilerimizin teşekkür belgelerinin dağıtımına da başlandı.

Danışman öğretim üyeleri ile gerçekleştirilen teşekkür ve değerlendirme toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Önder AYDIN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Can GÜNGÖR, Fakülte Sekreteri Nazım AKSOY katıldı. Toplantıda sürmekte olan projeler ile ilgili gelişmeler paylaşılıp; kazanılan deneyimler ışığında üretilen öneriler, danışman öğretim üyeleri tarafından Dekanlığımıza aktarıldı.

resim-1 resim-1