Birim Stratejik Planları İzleme ve Değerlendirme Çalışmalarının Nasıl Yürütüleceği ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
28 Mayıs 2024 | 17:50

Birimimiz, Gazi Üniversitesi Stratejik Yönetim Yönergesinin 30 uncu maddesi gereğince birim stratejik planları izleme ve değerlendirme çalışmalarının nasıl yürütüleceği hakkında bilgilendirme yapmak üzere 28.05.2024 tarihinde Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ziyaret edilmiştir. Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Önder AYDIN, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Ülkü DUMAN, Doç.Dr. Can GÜNGÖR, Fakülte Sekreterimiz Nazım AKSOY, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Emre ÇAKIR, Doç.Dr. Nurcan TURAN OLUK, Öğr.Gör.Dr. Zeynep BUMİN SÜZEN ve Kurumsal Veri Yönetim Koordinatörü Prof.Dr. Fatih Emre BORAN, Birim Stratejik Planlama Ekibi ve Program Alt Çalışma Gruplarının katıldığı toplantıda Doç.Dr. Nurcan TURAN OLUK tarafından ‘Birim Stratejik Planları İzleme ve Değerlendirmesine yönelik gerçekleştirilen sunumun ardından Prof.Dr. Fatih Emre BORAN KVYS ile ilgili güncel gelişmeler ve KVYS’de Stratejik Plan Hedef Göstergelerinin girilmesine yönelik yapılan değişikler hakkında bilgi vermiştir. Oldukça verimli ve bilgilendirici geçen toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.

resim-1 resim-1 resim-1 resim-1