Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği yetkilileri ile Birliğin faaliyet alanları ve kurumsal işbirlikleri ile ilgili görüşüldü.
18 Nisan 2024 | 14:08

Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (OMKO)’nden Sayın Zeynep KÜRKLÜ, Sayın Mehmet BALIKÇIOĞLU ve Uzman Yardımcısı Sayın Selin ALTUNBOĞA 17/04/2024 tarihinde Fakültemiz Dekanlığını ziyaret etmiş, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ülkü DUMAN ve Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Prof.Dr. Dilek AKBULUT ile Birliğin faaliyet alanları ve kurumsal işbirlikleri ile ilgili görüşmüştür. Aynı zamanda Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Komite Başkanı olan Mehmet BALIKÇIOĞLU ve Komite Üyesi Zeynep KÜRKLÜ başarılı tasarımcılarla üretici firmaları buluşturup yurt dışına ihraç edilebilir niteliklerde ürünlerin ortaya çıkarılmasına ön ayak olma amacını taşıyan “15. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması” ve süreçleri hakkında bilgi vermişlerdir. Yapılan bilgi alışverişinin ardından OMKO temsilcileri, sektöre ilgi duyan genç dinamik Fakültemiz öğrencilerini yarışmaya katılmaya davet etmişlerdir.

haber-1