Duyuru
Gazi Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi Işbirliğinde Çankaya Kent Konseyi'nin 'Bir Zamanlar Varlardı' Sergisi Logo Atölyesi tamamlanmıştır.
13 Temmuz 2021 | 10:13

Çankaya Kent Konseyi'nin 'Bir Zamanlar Varlardı' sergisinin kurumsal kimlik kazanması ve görünürlüğü açısından ilk adım olarak Gazi Üniversitesi ile Bilkent Üniversitesi öğrencilerinin-hocalarının katılımıyla Mart 2021'de Logo Belirleme Atölyesi gerçekleştirilmiştir. Bu atölyeye katılan öğrencilere sertifika ve ödülleri Çankaya Kent Konseyi Genel Sekreteri Serap Çuğaş tarafından verilmiştir. Atölye çalışması Tijen Sonkan Türkkan (Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü) yürütücülüğünde Burcu H. Özüduru (Gazi Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü)'nun desteğiyle gerçekleştirilmiştir. Katılan öğrencilerimizi temsilen Saadet Gökmen ve Merve Aymelek sertifikalarını Serap Çuğaş'tan almıştır.