Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2020 Yılında Tescil Edilen Patent ve Faydalı Modellerin Buluş Sahibi ve Tasarımların Tasarım Sahibi Olan Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti.
11 Mart 2021 | 14:13

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2020 yılında tescil edilen patent ve faydalı modellerin buluş sahibi ve tasarımların tasarım sahibi olan öğretim üyelerine teşekkür belgesi takdim etti. Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği ilk andan itibaren projelere destek veren bir rektör olacağından söz etti.

Patent, faydalı model ve tasarım çalışmaları tescil edilen öğretim üyelerini tebrik eden Rektörümüz Musa Yıldız, “Yönetim olarak göreve başlayalı 7 ay oldu. Bu geçen sürede hem bilimsel hem de sosyal etkinlikler anlamında ciddi bir hareketlilik oldu. Bayrağı bizlerden önceki arkadaşlarımızdan devraldık ve daha ileri taşımak istiyoruz. Sizlerin bu çalışmaları Üniversitemizi çok daha iyi noktalara taşıyacak inşallah.. Bizler yönetici olarak önünüzü açmaya hazırız. Bu üniversiteyi layık olduğu yere getirmek istiyoruz” dedi.

Toplantıya katılan öğretim üyeleri, ise gerçekleştirilen bu törenden dolayı, Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2020 yılında tescil edilen patent ve faydalı modellerin buluş sahibi ve tasarımların tasarım sahibi olan öğretim üyeleri, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Aysel Uğur, Prof. Dr. Derviş Yılmaz, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Erden Banoğlu, Prof. Dr. Burcu Çalışkan, Öğr. Gör. Deniz Lengerli, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Raşit Ahıska, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Güçlü Yavuzcan, Prof. Dr. Abdullah Toğay, Prof. Dr. Serkan Güneş, Arş. Gör. Dr. Merve Coşkun, Arş. Gör. Ebru Gedik, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri, Prof. Dr. Yusuf Usta, Prof. Dr. Metin Gürü, Prof. Dr. Rahmi Ünal, Prof. Dr. Oğuzhan Yılmaz, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Adnan Akkurt, Prof. Dr. Ahmet Güral, Prof. Dr. Kemal Yıldırım, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Onur Altuntaş’a teşekkür belgesi ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilmiş bir adet fidan sertifikası takdim etti.

background image