25 Mart 2021 14:13

Yarışma Odaklı Tasarım dersi kapsamında katıldığımız 12. Uluslararası Mobilya Tasarım Yarışması'nda ayrı kategorilerde finale kalan 8 öğrencimizden Elif Gizem Varımlı ve Merve Öcal 1.lik ödülü almışlardır.

Elif Gizem Varımlı, BARKO isimli tasarımıyla;

12.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Mutfak ve Banyo Mobilyaları

Ön Lisans-Lisans Öğrenci Kategorisi

Erpa Orman Sanayi Ürünleri Altın Ödülü ve Yurtdışı Yüksek Lisans ödülü

Merve Öcal, MOVE LINE isimli tasarımıyla;

12.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Ofis Mobilyaları

Ön Lisans-Lisans Öğrenci Kategorisi

Bürotime Altın Ödülü ve Yurtdışı Yüksek Lisans Ödülü

Ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.