30 Mart 2021 09:35

Atatürk’ün Çankaya ilçesi sınırlarından Ankara’ya gelişinin 102. Yıldönümü olan 27 Aralık 2021 tarihinde “Bir Zamanlar Varlardı - Ankaralıların Ortak Hatıraları” sergisi düzenlenecektir. Sergide kullanılacak logo tasarım yarışması öncesinde 6-7 Mart 2021 tarihlerinde bir çalıştay ve logo tasarım yarışması düzenlenmiştir. Bu yarışmaya 26 öğrenci katılmıştır.

Bilkent Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi öğrencilerinin çağrılı olarak katılımın sağladığı logo yarışmasında Gazi Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerimizden Zeynep Gülce Aydın ve Saadet Gökmen mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.