Duyuru
2020 EK YERLEŞTİRMEYLE ÜNİVERSİTEMİZE KAYDOLAN ÖĞRENCİLERİN DERS KAYITLARI VE DANIŞMAN ONAYLARI
22 Ekim 2020 | 09:27

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemizin yükseköğretim programlarına ek yerleştirmeyle kayıt yaptıran öğrencilerden zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan programlara kayıt olup yapılan yabancı dil yeterlik sınavıyla muafiyet kazanan öğrencilerin ders kayıtları ve danışman onayları 23-26 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yabancı dil yeterlik sınavı sonucunda muafiyet sağlayamamış öğrenciler hazırlık eğitimi için Yabancı Diller Yüksekokuluyla irtibata geçeceklerdir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Ders Kayıt İşlemleri Rehberi için tıklayınız.