31 Mart 2021 09:46

Mimarlık Bölümü bünyesinde Prof.Dr. Pınar Dinç Kalaycı (koordinatör), Öğr.Gör.Dr. Can Güngör, yarı zamanlı Öğr.Gör. Bolkar Açıkkol, Araş.Gör. Gizem Özkan Üstün, Araş.Gör. Yusuf Bera Bilici ve Araş.Gör. Mehmet Fetullah Özyıldırım’dan oluşan Atölye DüşleDüşün'ün, 2020-21 Güz döneminde "seç + yarış" teması kapsamında çalıştığı uni.xyz’nin "faith" temalı yarışmasında öğrenciler EDA BUSE USTA, SÜMEYYE GÜNGÖR ve TUĞÇE SEVİNÇ'ten oluşan ekip, "people's choice award" kazanmıştır. Ekibin MICROCOSMOS isimli projesi ayrıca uni.xyz'nin E-Yearbook Series 4-A(2021-2022) seçkisinde yayınlanmak üzere seçilmiştir. Kutlarız. Bağlantı adresi: